Rauhanjulistekilpailun teemana on ”Johda sydämellä”

19.9.2022

Onko klubinne suunnittelemassa syksylle rauhanjulisteaktiviteettia? 

Kilpailuun voivat osallistua nuoret, jotka ovat 11-, 12- tai 13-vuotiaita 15.marraskuuta 2022. Jokaista sponsoroitua kilpailua kohti pitää ostaa yksi pakkaus. Vain määräaikaan mennessä toimitetut työt osallistuvat kilpailuun. Lukekaa huolella ohjeet kilpailutyön vaatimuksista kilpailupaketista!

Piirimme paras työ, lähetettäväksi valtakunnalliseen kilpailuun, valitaan piirihallituksen kokouksessa tiistaina 15.11.2022. Vielä on hyvin aikaa osallistua kilpailuun!

Klubien voittajatyöt toimitetaan piirikuvernöörille viimeistään maanantaina 14.11.2022 tai suoraan marraskuun piirihallituksen kokoukseen.

Rauhanjulistekilpailupaketteja on edelleen saatavissa Lions-verkkokaupasta, mutta vain ruotsin- ja englanninkielisinä. Klubit voivat tilata kilpailupaketin 1. lokakuuta saakka Suomen Lions liiton verkkokaupasta www.lionsverkkokauppa.fi

Lue lisää kilpailusta osoitteesta https://www.lions.fi/jasenille/kilpailut/rauhanjulistekilpailu/ ja kansainvälisen järjestömme kotisivuilta https://www.lionsclubs.org/fi/start-our-approach/youth/peace-poster