Lions Quest peruskoulutus maaliskuussa

16.1.2023

Lionien oma lasten ja nuorten elämisentaitojen vahvistamiseen tähtäävä ohjelma on toiminut Suomessa jo yli 30 vuoden ajan. Tuona aikana yli 21 000 suomalaista kasvattajaa on päässyt kokemaan koulutuksen ja hyödyntämään sen oppeja työssään.

Ohjelman pitkäjänteinen kehittämistyö kantaa hedelmää ja koulutus kerääkin osallistujilta erinomaista palautetta. Koulutuksen vaikuttavuutta on tutkittu myös tieteellisesti. Lioneilla on siis käytössään ohjelma, joka oikeasti toimii!

Pirkanmaalaisille kasvattajille on tarjolla kahden päivän peruskoulutus opettajille ja muille kasvattajille to−pe 23.−24.3.2023 Tampereella. Kouluihin on mennyt liiton toimistosta lähetetty mainos koulutuksesta. Nyt on klubien aika olla aktiivisia ja tarjota koulutusta ja rahoitusta paikkakuntansa opettajille ja muille kasvattajille maan parhaassa tunnetaitokoulututuksessa. Koulutus maksaa 410 euroa. Tehkää yhteistyötä paikkakuntanne klubien kesken ja tarjotkaa mahdollisuus yhdessä, jos klubin omat varat eivät riitä.