DG-ehdokas Antti Juva

Piirikuvernööriehdokas 2023-24 Antti Juva

LC Tampere / Kaukajärvi


Naapurini pyysi minua mukaan Lions-toimintaan vuonna 2000. Lions Club Tampere Kaukajärvi on perustettu vuonna 1972 eli perinteitä riittää. Klubi oli miesklubi ja vaikka henki klubissa oli hyvä ja rento niin silti väki alkoi kadota. Toimin kaksi kautta presidenttinä, kun seuraajaa ei enää tahtonut löytyä.

Oli tehtävä vaikea päätös – muutimme säännöt ja otimme naisia mukaan toimintaan. Ratkaisu on osoittautunut oikeaksi. Klubimme oli uudistuneena ja virkeänä valmis juhlimaan pyöreitä viime marraskuussa.

Olen toiminut klubissa myös sekä sihteerinä että kaksi kertaa Punainen Sulka – asiamiehenä. Lohkon puheenjohtajana olen toiminut kolme kautta ja siten päässyt näkemään ja kokemaan myös piirihallitusten toimintaa ja sen monitahoisia puolia. 

Olen syntynyt meren äärellä Uudessakaupungissa ja mieluinen harrastus on purjehdus Turun saaristossa.  Tampereelle minut toi silloinen Tampereen teknillinen korkeakoulu. Diplomi-insinöörin tutkinnon lisäksi olen suorittanut Hyväksytty Hallituksen Jäsen (HHJ)- tutkinnon. Viime kesänä jäin vaimoni Kaisan kanssa eläkkeellä, joten aikaa tehtävän hoitamiseen löytyy. 

Piirin tulevaisuuteen katson luottavaisena. Antin ja Anitan jälkeen voin jatkaa heidän hyvää uudistavaa työtään piirin, sen klubien ja jokaisen jäsenen hyväksi.  Piirin tärkein tehtävä on auttaa klubeja. Jokaisella piirin klubilla on oma, erilainen tapa toimia ja tehdä asioita. Pääasia on, että klubilaisilla on hyvä olla keskenään niin kokouksissa kuin aktiviteeteissakin, siitä alkaa hyvän jakaminen muillekin. Muistetaan myös kertoa tästä muille!

Vanhaa kunnioittaen mutta ajassa eläen ja yhdessä. Tällä asenteella olen valmis kehittämään Lions-toimintaa jatkossakin.


Antti Juva